2 Nisan 2016 Cumartesi

Dizi Oyuncularının Dünden Bugüne Değişimleri

Bugünkü dizilerin ünlü oyuncularının eski ve yeni görüntüleri arasında dağlar kadar fark var. Hepsi değişmiş, güzelleşmiş. Bu derleme sizi de şaşırtacak :)

TUBA BÜYÜKÜSTÜN

En son Kara Para Aşk dizisinde izlediğimiz Tuba Büyüküstün saç modelinden midir bilmiyorum; ama sanki biraz balıketiymiş.


YASEMİN ALLEN

Ben kendisini doğal sarışın sanıyordum bu eski fotoğraflarını görene kadar. Rol için miydi acaba ? İlk dizisini Keremcem ile başrol olarak oynayan Allen'ı en son Şeref Meselesi'nde izlemiştim.


ASLI ENVER

Murat Boz ile evleneceği konuşulan Aslı Enver 2005 yapımı Kavak Yelleri'nde kötü kalpli Mine'yi canlandırırken hepimiz ona sinir oluyorduk :) ve o zamanlar tombul yanakları vardı ve hafif kilolu gözüküyordu. 


BEREN SAAT

Türkiye'nin Yıldızları yarışmasında 2. olduktan sonra reklam ve dizilerde oynamaya başlayan Hatırla Sevgili ile sevilen ve Aşk-ı Memnu ile şöhretinin zirvesine ulaşan Beren Saat o yarışmada da çok güzeldi; fakat yarışma öncesi çekilen resimlerine şimdi bakınca epey değişmiş geliyor.


CEREN MORAY

Şu an benim de severek izlediğim ve neredeyse 90 bölüm olmasına rağmen bıktırmayan O Hayat Benim dizisinde oynayan yetenekli oyuncu Ceren Moray dizi imajı gereği sarışın olmuştu; ama yıllar önce sağdaki haliyle Kavak Yelleri'ndeki Su karakteri ile tanıyıp sevmiştik kendisini ki bence o renk ve o kâküllü saç kendisine çok yakışıyordu.


BERGÜZAR KOREL

Eski resimlerine bakınca şu an gençleşmiş gözüküyor :) Ceren Moray'ın aksine kendisine kâkül hiç yakışmamış.



BURCU BİRİCİK

Şu an severek izlediğim Hayat Şarkısı'nda oynayan Burcu Biricik de Beren Saat gibi yarışma sonrası ünlü olan bir oyuncu. Müjde Ar, Sinan Çetin ve Nurgül Yeşilçay'ın jüri olduğu Artiz Mektebi'nde harika performansları vardı ve o da daha sonra kilo vererek ekranda bile 45 kilo gözüken ve ekranın 10 kilo kattığını düşünürsek sanırım 35 kilo olan bir oyuncu oldu :)


İREM SAK

Yalan Dünya'da Tülay karakteriyle sevilen oyuncu şu an sarışın ve bu hali çok modern olmuş. Sanki haber spikeri gibi bir havası var :)


MERYEM UZERLİ

Kendisi bizim Angelina Jolie'miz olup gördüğünüz gibi her renk kendisine yakışmaktadır. Şu an Gecenin Kraliçesi dizinde rol almakta.


BURCU ESMERSOY

İbrahim Tatlıses'in bir klibinde oynayan Esmersoy o zaman esmermiş. Bence kendisine sarı daha çok yakışıyor o ayrı.



İPEK ERDEM

Hayat Bilgisi'nin Gamzesi nam-ı diğer Barbie'si İpek Erdem yeni görüntüsü ile halen oyunculuk yapmaktadır; ama aklımızda hep sarışın olarak kalacak gibi.


ÇİÇEK DİLLİGİL

1993'de Hugo'ya rakip olarak çıkan Dinozorus'un sunuculuğunu yapan daha sonra Kaygısızlar ve Baskül Ailesi dizilerinde oynayan 90'ların ünlü yıldızı, müzisyen Bora Öztoprak'ın eşi Çiçek Dilligil neredeyse hiç değişmeyen oyunculardan :) İlk sinema filmi hepimizin kesinlikle izlemiş olduğu 1975 yapımı Minik Cadı'dır ve kendisi bu filmde 6 yaşındaki minik cadıdır. En son olarak Fox TV'de Muhteşem Yüzyıl'ı tiye alan Harem dizisinde izlemiştim kendisini. Yüz güzelliğine diyecek yoktur, bebeksidir :)


MİHRACE YEKEN

90'larda büyüyen her çocuğun izlemiş olduğu Ruhsar dizisinde Firdevs, Sıdıka dizisinde de Ezgisu'yu oynayan Mihrace Eken estetik ameliyat olan ve halen genç gözüken bir oyuncu.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder