30 Ağustos 2016 Salı

MTV Video Müzik Ödülleri 2016

MTV 2016 video müzik ödülleri gecesinden akılda kalanları paylaşacağım. Kırmızı halıda çok dikkat çeken, şıklığıyla damga vuran bir isim malesef ki yok... Gecedeki dedikodular; Drake'in sahnede Rihanna'yı romantik bir şekilde öperek dikkat çekmesi, bazılarına göre ilan-ı aşk etmesi; Beyonce'nin kızı Blu Ivy ile kırmızı halıda yürümesi ve küçük kızdaki şaşkınlık; masum görünümlü Ariana Grande'nin hiç de masum olmayan şovlar sergilemesi ve genel olarak Illuminati'nin yüceltildiği bir gece olması konusundaki görüşler...

KIRMIZI HALI:

Beyonce:


Türk düşmanlığıyla bilinen ve malesef birçoklarının ülkemizde beğenerek takip ettiği Ermeni asıllı adi görünümüyle bir marka olan koca popolu Kim Kardashian & Son klibi ile şimşekleri üzerine çeken kendini beğenmiş kocası Kanye West:


Britney Spears: Kendisini uzun zaman sonra ilk defa kibar bir elbiseyle güzel görüyorum:

Bir başka koca popolumuz Nicki Minaj yarısından çoğu transparan olan basitlikte Kim Kardashian ile yarışan kıyafeti ile kırmızı halıda arz-ı endam ederken:


Artık makyaj yapmayacağını ve doğal haliyle sahnede olacağını söyleyen, In Common isimle şarkısının klibinde de makyajsız olan Alicia Keys ( Bu arada yeni şarkısını beğendim)



Gecede Britney Spears, Ariana Grande ve Rihanna da sahne şovu gerçekleştirdi. Aşağıdaki bağlantılardan izleyebilirsiniz...Gelelim yorumlara:
 Britney Spears yeni singleı ''Make Me'' ile sahnedeydi. Bence gerçekten kötü bir seçim bu single Britney için. Bu sefer çok farklı bir albüm olacak dedikten sonra beklentiler çok yüksekti. Ama ''Make Me'' gerçekten vasat bir şarkı. Bana biraz da Mariah Carey'nin Beautiful şarkısını anımsatıyor. Britney'e göre değil. 

Ariana Grande bence hepsinden kötüydü. Nicki Minaj'la birlikte sahnedeydi. Sanki zorla gelmiş gibi gözüktü bana. Ben şovu da şarkıyı da beğenmedim.

Rihanna'nın şovu hepsinden enerjikti. Malesef official yüklenen bir videosu yok. Fanmade bir videoyu aşağıda görebilirsiniz.

Britney - MTV VMA 2016 - Make Me


Ariana Grande & Nicki Minaj - MTV VMA  - Side To Side


Rihanna- MTV VMA 2016- We Found Love & Where Have You Been


SAHNE GÖRÜNTÜLERİ:

Rihanna:


Ariana ve Kim Kardashian:


Britney Spears:

11 Dalda aday gösterilen Beyonce:



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder