11 Nisan 2015 Cumartesi

Film Tavsiyesi

İki film tavsiyem var arkadaşlar. Birincisi İMDB puanı 7,4 olan 2011 Hollywood yapımı ''Çılgın Aptal Aşık''

Konusu (Kaynak: Beyazperde.com)

Dışarıdan bakıldığında Cal Weaver'ın (Steve Carell) kusursuz bir hayatı vardır: mükemmel bir işe, harika bir eve sahiptir ve gençlik aşkı karısı olmuş, ona sevimli çocuklar vermiştir. Fakat Cal'in gördüğü Amerikan rüyasından karısı Emily'nin (Julianne Moore) onu aldattığını ve dahası ayrılmak istediğini öğrenerek uyanır. 

Artık 40'ında yalnız bir adam olan Cal çapkınlıkta ve flörtleşmekte genç Jacob (Ryan Gosling), o kadar iyi değildir. Bir barda taşıtığı Jacob'ta gerçekten şeytan tüyü vardır ve Cal'a bekar bir hayat sürdürmenin püf noktalarını bu adam öğretecektir. Bir yandan da ergenliğe giren çocuklarıyla ilişkisini dengelemeye çalışan Cal kendini bir aşk üçgenini çözmeye çalışırken bulur! 



İkinci tavsiyem ise yine 2011 Hollywood yapımı ve IMDB puanı 6,4 olan ''Hayatım Yalan''
Bu da hoş vakit geçirtecek komik bir film. 

Konusu (Kaynak: Beyazperde.com)

'Hayatım Yalan', kendisinden daha genç bir öğretmene âşık olan bir plastik cerrahın hikâyesini anlatıyor. 

Sandler'ın canlandırdığı plastik cerrah dikkatsiz bir anında söylediği yalanın üstünü örtmek ve işleri yoluna koymak için sadık asistanından ilginç bir istekte bulunur. Asistanından, yakında boşanacağı karısı rolü oynamasını ister. Fakat işler umduğu gibi gitmez ve bu ufak yalan bir çığ gibi büyüyerek asistanın çocuklarının da işe karışacağı trajikomik bir Hawaii tatiline dönüşür...

1 yorum: