29 Temmuz 2017 Cumartesi

Aleyna Tilki 'nin Yeni Klibi: Sen Olsan Bari


Aleyna Tilki yeni şarkısı Sen Olsa Bari'nin klibi ile karşımıza tekrar çıktı. Bu şarkının ve klibin birçok yapımdan farklı olduğunu ve kendisinin anlaşılıp anlaşılamayacağı konusunda tereddütleri olduğunu söylemişti.

Gerçekten klibin renkleri Katy Perry ve Meghan Trainor kliplerindeki gibi fresh renklerle donatılmış ve bazı sahneler de Britney Spears kliplerindeki sahnelere benziyor.

Zaten Aleyna'nın o kürklü renkli ve umursamaz gözüken imajı da birazcık Ariana Grande'yi andrıyor bana. Yani Aleyna çooook geniş bir ünlüler yelpazesinden oluşturmuş bu imajını da klibini de. E daha küçük sonuçta, hepimiz gibi dinlediği-gördüğü yabancı şarkıcılar belli... Yeni şarkısının müziği de yabancı standartlarda.

Müzik türü olarak da bana Zara Larsson'ı anımsattı bana. Bir de şu herkesin dilinde olan Ed Sheeran'ın I'm in love with your body şarkısını :)

Sadece bu şarkı biraz kısa 2:58 dk. Klibe başlangıç süresi koymuşlar da 3 dakikayı geçmiş biraz :)


Gerçekten ondan bundan bir şeyler almış; ama sonuç kötü olmamış. Malum bu ülke Madonna olmaya çalışan bir Hande Yener de gördü. O yüzden Aleyna yine iyi :)

Benzetilen bazı görüntüleri aşağıdaki gibi yan yana koyuyorum:








Aleyna'nın Yeni Klibi:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder